abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Concert RAPEl programa d'oci juvenil, Vilanit, de l'Ajuntament d'Eivissa organitza un concert de rap amb l'objectiu d'oferir oportunitats per a participar als més joves del municipi en activitats lúdiques, socials, saludables i culturals.

Coincidint amb la celebració del Dia dels enamorats, Vilanit ha organitzat un concert de rap el pròxim 12 de febrer en la Plaça d'Antoni Albert i Nieto amb la participació dels cantants Delayou, BrokenG, Ryser i Vinnie Dollar.

El concert, denominat Vol.2, és la continuació del qual ja es va celebrar durant les festes nadalenques, que va obtenir gran èxit entre la joventut eivissenca. A més del concert, es realitzarà un concurs de micro obert en el qual les persones participants penjaran les seves cançons en alguna de les plataformes digitals i hauran de compartir-ho en l'Instagram de Vilajove amb l'enllaç i enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per a presentar el treball.

El termini per a presentar les peces musicals estarà obert fins al pròxim 8 de febrer i es valorarà l'originalitat, la qualitat i la temàtica, entre altres.

El premi serà un val de material de so per valor de 50 euros i poder compartir escenari la primera hora del concert. El programa Vilanit té com a objectiu promoure alternatives saludables d'ocupació d'oci i del temps lliure entre la joventut i les persones adolescents.

D’altra banda, el Centre de Creació Jove (C19) també ha organitzat per dia 14 una activitat temàtica sobre estimar-se a un mateix, a través d'un taller d’escriptura creativa.

Wpp