abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Policia localLa Unitat Nocturna de la Policia Local d’Eivissa ha procedit a la detenció d'un home per la seva presumpta implicació en un delicte d'atemptat contra l’autoritat, conducció sota la influència de l'alcohol/drogues i negativa a realitzar les proves reglamentàries.

Els fets han ocorregut el diumenge 13 de febrer a les 18.10 hores al carrer Bisbe Llacer.
Un agent motorista, quant es trobava realitzant funcions de vigilància del trànsit va observar com aquest conductor, que circulava en motocicleta per l’avinguda de Sant Jordi, realitzava diverses infraccions de trànsit travessant la línia contínua.

Davant aquest comportament l'agent va procedir a activar els dispositius lluminosos i acústics del seu vehicle amb la finalitat que aquest es detingués però en lloc d'això, va emprendre la fugida. No obstant això finalment al carrer Bisbe Llacer aconsegueix detenir al conductor que deixa la motocicleta enmig de la calçada, obstaculitzant el pas a la resta de vehicles que circulaven per la via. El conductor a més es dirigeix de manera agressiva i amenaçadora a l'agent actuant, arribant a abalançar-se sobre ell. Tot seguit l'agent procedeix a reduir-lo amb el suport d'altres agents actuants que van arribar al lloc per a donar-li suport.

L'home va ser detingut per un presumpte delicte d'atemptat i els agents, en comprovar que aquest presentava clars símptomes de trobar-se sota la influència de l'alcohol, se li va requerir per realitzar la prova negant-se rotundament, motiu pel qual també se li imputa dos delictes més contra la seguretat viària per conduir sota la influència de l'alcohol i negar-se a realitzar les proves reglamentàries.

Wpp