abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

orquestrasimfonicafaristolL'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa ha convocat proves de faristol de violoncel per col·laborar durant les properes temporades.  La prova tindrà lloc el dia 21 d’abril a les 11:00 hores a l'aula 1 del Patronat de Música, a l’edifici de Can Ventosa i consistirà en la interpretació de la Obertura de Fígaro (Mozart); el 2n moviment de la 5ª Simfonia de Beethoven; i l’Offertorium del Réquiem. A més, es requerirà també la interpretació d’una obra lliure.

El requisit que es demana és estar en possessió del títol professional de l'instrument. També es valorarà la residència a les Illes Pitiüses durant l'any. 

La presentació de sol·licituds, junt amb la documentació requerida, DNI i titulació superior, es podrà fer del 20 al 31 de marça la seu electrònica del Patronat de Música mitjançant el tràmit d'instància general, o bé presencialment al registre d'entrada del Patronat de Música de 9:00 a 14:00 hores.

El tribunal estarà format pel director del Patronat de Música, el director de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa i pel violoncel solista de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. 

Les valoracions es publicaran al tauler d’anuncis de la seu electrònica del Patronat de Música el dia 27 d’abril.

Wpp