abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

El batle de l'Ajuntament d'Eivissa, Rafael Triguero, ha presentat aquest dimarts 20 de juny l'estructura del seu equip de govern municipal, formada per 14 regidors i que es dividirà en quatre grans àrees, cada una coordinada per un tinent d'alcalde: Social, Sostenibilitat, Modernització i Transformació i Embelliment i Transició Energètica. A més, destacar que, per ara, l'alcalde no delegarà la gestió de la Policia Local d'Eivissa, sinó que l'assumirà de forma directa.

"Els 15 que conformem el nou Equip de Govern de l'Ajuntament d'Eivissa ja estem a l'absoluta disposició del municipi per fer front els reptes i objectius que ens hem marcat per aquest municipi. Des del dissabte, quan vam prendre possessió oficialment com regidors i regidores, ja estem donant les primeres passes i impulsant iniciatives per millorar Eivissa. Aquesta divisió en quatre àrees (Social, Sostenibilitat, Modernització i Transformació i Embelliment i Transició Energètica) precisament garanteix una actuació integral i transversal al municipi i posa en el centre les necessitats de la ciutadania", ha manifestat el flamant alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa.

Quant a la distribució de les regidories entre les quatre àrees, serà la següent:
L'àrea de sostenibilitat estirà liderada per la primera tinent de batle, Gema Marí, qui també s'encarregarà del Servei d'Atenció al Ciutadà, Recursos Humans i Recursos Econòmics.

L'àrea de Sostenibilitat també inclourà tres regidories més:

La regidoria d'Arxiu, Normalització, Cultura i Patronats i Biblioteca. La regidora serà Carmen Domínguez.

La regidoria de Festes, Participació i Barris, que assumirà Francisco Torres.

De la regidoria de Comerç, Turisme i Mercats es farà càrrec Laura Planells.

La segona gran àrea és la Social i la segona tinent d'alcalde i regidora d'Educació, Joventut i Protecció Civil, Catiana Fuster, serà la coordinadora. S'integraran dins d'aquesta àrea la regidoria d'Esports i la regidora serà Ana Ferrer; Infància, Igualtat i Majors, a càrrec de Sara Barbado i la de Benestar Social, amb Lola Penín al capdavant.

La tercera gran àrea de l'Ajuntament d'Eivissa és la de Modernització i transformació, amb la que es persegueix una actuació integral i transversal del municipi. La seua màxima responsable serà Blanca Hernández, tercera tinent de batle i regidora de Modernització, Vies Públiques, Obres i Mobilitat.

La resta de regidors que conformen l'Àrea de Modernització i Transformació són:

Joan Clapés gestionarà la regidoria d'Informàtica, digitalització i simplificació administrativa, mentre que en Juan Flores es farà càrrec d'Urbanisme, Activitats, Patrimoni Històric i Habitatge.

L'última àrea de la configuració del nou Equip de Govern de l'alcalde Rafael Triguero es completa amb la d'Embelliment i Transició Energètica, que presidirà el quart tinent de batle, Jordi Grivé, qui també serà el màxim responsable de Medi Ambient i Neteja.

Aquesta quarta àrea es completa amb la regidoria de Ciutat intel·ligent i transport públic, que dirigirà Rubén Sousa, i amb la de Jardins, Platges, Cementiris i Protecció Animal, que anirà a càrrec de Manuel Jiménez.

Per acabar, l'alcalde d'Eivissa vol remarcar que cadascun dels regidors té assignat una zona del municipi, convertint-se així en el principal interlocutor dels vesins i vesines. "Quan un ciutadà detecta un problema al seu carrer o al seu barri, considera que s'ha de millorar algun aspecte o simplement vol proposar millores ha de poder dirigir-se directament a un regidor/a, sense perdre el temps tractant d'esbrinar de quina àrea és competència la seva incidència. Per això, tots els membres de l'Executiu municipal, independentment de la seva regidoria, atendran les peticions de la població respecte al seu barri assignat", ha conclòs Triguero.

Wpp