abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

CthWorldDiumenge que ve 25 de Juny , se celebrarà el torneig local de la WRO (World Robot Olympiad), competició internacional d'alt nivell en robòtica educativa. Participants des dels 8 fins als 19 anys tenen l'oportunitat de mostrar el seu enginy i destresa tant en construcció com en programació a través dels diferents reptes, Elementary, Júnior i Sènior, utilitzant per a això únicament peces de Lego.

És el setè any que el Club de Robòtica Educativa d´Eivissa organitza aquest esdeveniment sentint-se emparat pel gran seguiment que els alumnes dels diversos centres han mostrat. A més, com va ocórrer l'any anterior s'ha adaptat una categoria denominada myStart especialment per a aquells que acaben de començar i així puguin experimentar la seva primera competició amb una normativa més assequible.

L'acte es realitzarà en el Poliesportiu de Es Pratet, on a partir de les 11h del matí i fins a les 14.30h s'obriran les portes al públic que desitgi gaudir de l'esdeveniment. Només els guanyadors de cadascuna de les categories tindran la possibilitat de disputar el torneig Nacional, que enguany es realitza la Seu d´Urgell a mitjans setembre.

Enguany els reptes se centren en l'ecosistema marí, les comunicacions i el transport marítim. Tota la informació la podeu trobar en http://www.wroboto.es a través de la Fundació EducaBOT, organitzadora de la World Robot Olympiad Spain des del 2013. Els equips s'ha preparat durant tot el tercer trimestre dins dels cursos de robòtica de primer a setè curs que es realitzen com extra-escolars dins de l'oferta educativa que ofereix el punt el Centre de Creació Jove C19 i l'Ajuntament de Sant Josep. Agrair la col·laboració de l'àrea de joventut i Patronat d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa.

Captura de pantalla 2023 06 23 a las 12.26.49

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wpp