abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenL’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat aquest mateix dimarts una de les primeres actuacions que formen part del Pla de Xoc de Neteja i que es tracta d’un reforç del servei al barri de Sa Penya.

Avui, desè dia des que va prendre possessió el nou alcalde d’Eivissa, Rafael Triguero, ja s'ha dut a terme una de les primeres actuacions previstes en el pla de xoc de neteja: a partir d’avui es destinaran més efectius per contribuir a la millora de la neteja d'aquesta zona.

“En aquests primers dies del nou mandat ja hem detectat la necessitat d’ampliar els recursos personals i materials per netejar el barri de Sa Penya. Comencem actuant més dies dels previstos per l’empresa concessionària, a qui agraïm la seva predisposició per portar a terme el Pla de Xoc de neteja que necessita aquest municipi”, ha valorat Triguero.

Per acabar, l’alcalde d’Eivissa destaca que, en paral·lel a aquest reforç del servei al barri de Sa Penya s’estan coordinant diferents actuacions per tot el municipi. “Som conscients que d’un dia per l’altra Eivissa no estirà impecable, però aconseguir una Eivissa més neta és una de las nostres prioritats i cada petit avanç que feim és una passa més per assolir el nostre objectiu. A més, recordem que per això també necessitem la col·laboració de tothom i estem segurs que la tindrem”, ha conclòs Triguero.

Wpp