abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

L'Ajuntament d'Eivissa ha comunicat als clubs UD Eivissa, CD Eivissa i Club Atletisme Pitiús l'organització que ha establert per a l'ús equitatiu de l'Estadi Municipal de Can Misses, de Can Misses II i de la pista d'atletisme.

“Fa menys de 2 setmanes que vaig prendre possessió com a alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa i en el meu discurs d'investidura vaig assenyalar que en aquest mandat s'esperava de cadascun dels 25 regidors i regidores que exercíssim les nostres funcions amb alçada de mires, capacitat de diàleg i consens. Durant aquests dies al capdavant del segon ajuntament més important de les Balears, el meu equip i jo hem volgut gestionar amb el màxim respecte, discreció i responsabilitat una situació que considerem que no ha donat la imatge desitjada de l'esport del municipi i que no projecta els valors que volem transmetre, sobretot entre els més petits. Després de diverses reunions i trobades amb totes les parts implicades, UD Eivissa, CD Eivissa i Club Atletisme Pitiús, aquest mateix matí hem anunciat als clubs la nostra proposta equitativa d'ús d'algunes de les instal·lacions esportives municipals”, ha manifestat l'alcalde de l'Ajuntament dEivissa, Rafael Triguero, en declaracions als mitjans de comunicació convocats durgència a la seu del Patronat dEsports.

Triguero ha justificat que la decisió no s'ha pres avui “per caprici”, sinó per evitar greus perjudicis a un dels interessats, ja que la Federació de Futbol de les Illes Balears ha requerit als clubs establir els terrenys de competició abans del 30 de juny.


Tot seguit, l'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa, acompanyat de la regidora d'Esports, Ana Ferrer, ha assenyalat que per garantir l'ús correcte de les instal·lacions municipals i amb l'objectiu principal de vetllar sempre per l'interès general, l'Ajuntament d' Eivissa ha establert el repartiment següent entre els tres clubs en qüestió, que es resumeix en:


1. Generar un millor clima de col·laboració i cooperació entre les entitats i la institució.
2. Que la UD Eivissa tindrà lacció preferent d'utilització de l´Estadi Municipal de Can Misses.
3. Que el que s'anomena Can Misses III serà reconeguda com a pista d'Atletisme i la seva acció preferent d'utilització serà per a l'Atletisme.
4. Que el CD Eivissa tindrà lacció preferent dutilització de Can Misses II.
5. Que la UD Eivissa, CAP i CD Eivissa compartiran el gimnàs de l'Estadi de Can Misses.
6. Que lAjuntament dEivissa posarà a disposició del CD Eivissa i CAP un espai multiusos per a trobades, reunions, presentacions i similars.
7. Que lAjuntament dEivissa es compromet a habilitar i millorar les instal· lacions de Can Misses II.
8. Que el CD Eivissa podrà disposar de l'Estadi Municipal de Can Misses, si així ho considera, per a la celebració de les trobades de Play-Off a Segona RFEF.
9. Que la UD Eivissa podrà disposar de la zona habilitada de gespa a la pista d'atletisme 3 dies per setmana.
10. Que el CD Eivissa podrà disposar de la zona habilitada de gespa a la pista d'atletisme 1 dia cada 15 dies i 1 dia cada 15 dies per a competició.
11. Que qualsevol alteració o modificació de la present resolució shaurà de desenvolupar amb acord de les parts.
12. Que es continuarà treballant per millorar l'optimització de l'ús i la distribució dels espais per al futbol base, així com per establir un marc de convivència i respecte d'aquest.
13. Que es marca un sostre al municipi d'entitats esportives, amb el límit establert pels clubs existents a la temporada 2022/23.
14. Que es crearà una comissió de seguiment i control de la resolució plantejada. S'hi continuarà desenvolupant la resta de qüestions pendents de resoldre.

 

Wpp