abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenAquest dissabte 1 de juliol, l'Ajuntament d'Eivissa ha obert el punt d'informació turística ubicat al Mercat Vell al barri de la Marina.

Aquest punt estarà obert en horari de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 h. Diumenges de 10 a 14 hores i dilluns i festiu estirà tancat.

Aquest horari estarà vigent fins a finals de setembre.

A l'octubre el lloc d'informació Mercat Vell obrirà de forma contínua de dimarts a dissabtes, d'11 a 17 i diumenges, de 10 a 15 h, romanent els dilluns i festius tancat.

"Aquest punt d'informació és estratègic per al servei d'informació turística als mesos d'estiu, ja que es troba als peus de la muralla Patrimoni de la Humanitat i és l'inici de les rutes turístiques principals que s'aconsellen fer per la ciutat i especialment per Dalt Vila", ha manifestat la regidora de Turisme, Laura Planells.

Informació de museus, monuments, gastronomia, activitats culturals i lleure són algunes de les principals qüestions que van interessar els més de 5.456 turistes de tot el món que l'any passat van ser atesos en aquest punt d'informació turística del barri de la Marina.

Per acabar, l'Ajuntament d'Eivissa recorda que aquest punt informatiu també dona resposta a les peticions de les associacions comercials de la Marina i el port, que han demanat en diferents ocasions un punt d'informació en aquest barri.

Wpp