abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

neteja1L'Ajuntament d'Eivissa ha començat el dia 1 de juliol una campanya de conscienciació ciutadana per millorar la neteja del municipi. ‘Feim neta la nostra ciutat. És patrimoni de la humanitat’ és el títol d’aquesta iniciativa que inclou diferents activitats, que es portaran a terme fins el dia 10 de juliol. Avui s’han instal·lat carpes informatives a sa Colomina i ses Figueretes i demà s’oferirà informació al passeig de Vara de Rei i a la plaça de Sa Graduada, de 10 a 13 hores.

La neteja de la ciutat d'Eivissa es manté com un dels eixos de treball més clars dels primers dies del nou Equip de Govern municipal, i són diverses les actuacions dutes a terme en matèria de neteja des de la seva presa de possessió. El Consistori llança ara una campanya de conscienciació ciutadana amb un doble objectiu: d'una banda implicar i fer partícips als veïns de la ciutat del paper fonamental que juguen en el fet d'aconseguir entre tots una ciutat més neta; i ,d'altra banda, per explicar bé la normativa existent i les possibles sancions que implica el seu incompliment.

A la campanya informativa també participen agents cívics, que recorreran la ciutat repartint material informatiu, ampolles per a la neteja dels orinis dels gossos i cendrers de platja entre tots els ciutadans que s'acostin a les carpes instal·lades en diversos punts de la ciutat. La campanya comptarà amb la col·laboració de la Policia Municipal, que s'unirà a les tasques informatives i de conscienciació abans d'iniciar una fase posterior sancionadora.

Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament d'Eivissa busca implicar a la ciutadania per solucionar el greu problema de la falta de neteja a la ciutat, fent-los veure que només canviant uns certs comportaments aconseguirem mantenir la ciutat neta que volem.

La regidoria de Medi Ambient i Neteja, a càrrec del tinent de batle i regidor, Jordi Grivé, ha començat ja amb algunes actuacions que han estat percebudes com a positives ràpidament pels veïns, tot i que, com assenyala el propi regidor, “hi ha molta feina per fer, l'Ajuntament d’Eivissa farà tot el que sigui a la seva mà. “Necessitem la implicació i col·laboració de tota la ciutadania per assolir el repte de millorar la neteja del municipi d’Eivissa. Estic segur que entre tots ho aconseguirem”, ha conclòs Grivé.

neteja2

 

 

 

 

 

Wpp