abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

MARMIEivissa acollirà aquest dissabte 8 de juliol la Gran Final del concurs nacional juvenil MusicAula, on actuarà Marmi. Aquest concert, organitzat per l'Ajuntament d'Eivissa compta, amb la col·laboració del Consell Insular d’Eivissa, sent l'únic festival de música dirigit a grups i solistes novells entre 13 i 25 anys, recolzats pels seus respectius instituts.

MusicAula és l'únic festival a Espanya dirigit a grups de música i solistes d'entre 13 i 25 anys, recolzats pels seus centres educatius. Un certamen que fomenta la música i la cultura entre els joves i adolescents. Després d'una primera pres-selecció en línia, on van quedar 10 semifinalistes, es va produir la fase final de selecció, amb una valoració del 20% per part del públic i 80% per part del jurat. D'aquest procés s'han seleccionat als 3 finalistes que actuaran en la Gran Final:

  • PUNTO DE FUGA - IES FLORIDABLANCA (MURCIA)
  • ELLI - HIGHLANDS SCHOOL SEVILLA (SEVILLA)
  • THE NEW YOUNG POLAKS - COL·LEGI MESTRAL, EIVISSA, ILLES BALEARS

 

Després de les actuacions dels finalistes i abans de la deliberació del jurat, comptarem amb el concert de MARMI, un dels artistes amb més popularitat entre el públic jove amb més de 80.000 seguidors en les seves xarxes socials, 17 milions de reproduccions en Youtube i més de 467.000 escoltes al mes en Spotify.

Marmi es va iniciar en la música des de nen, interessant-se principalment per la guitarra i el piano de manera autodidacta. En 2018 va començar a fer les seves pròpies cançons amb el seu mòbil i un modulador de veu. En l'estiu de 2020 va llançar la seva cançó La teva foto del DNI amb la col·laboració d'Aitana, cançó que es va fer molt popular i des de llavors no ha parat de llançar nous continguts en la mateixa línia musical.

També gaudirem de l'actuació prèvia com a artistes locals convidats del grup NIÑOS RAROS i JESSICA ROS. L'esdeveniment començarà a les 20 hores i serà gratuït per a tots els públics.

 

Wpp