abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

L'Ajuntament d'Eivissa continua el seu Pla de Xoc amb una actuació integral de neteja a l'avinguda de Bartomeu de Roselló. Aquest matí s'ha portat a terme una actuació integral i coordinada amb els serveis de neteja, jardineria i de l'empresa concessionària d'aigua. En total, han treballat a la zona una desena d'efectius.

«
El passat 1 de juliol vam estrenar la campanya de conscienciació ciutadana Feim neta la nostra ciutat És Patrimoni de la Humanitat i iniciat un pla de xoc per a implementar millores de neteja, les mesures de la qual s'han estès per tot el municipi, destacant el reforç del servei en Sa Penya, la neteja exhaustiva de places, tasques de desbrossament, per exemple en l'E-10, i en l'avinguda Bartomeu de Roselló avui estem portant a terme una actuació integral de neteja, jardineria i de neteja de col·lectors i embornals, això últim a través de l'empresa concessionària de l'aigua. Per millorar la nostra Ciutat d'Eivissa són necessàries aquestes actuacions transversals, coordinades a través de diferents regidories i dels seus respectius serveis», ha manifestat l'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa, Rafael Triguero.


Per la seua part, el quart tinent d’Alcalde, responsable de l’Àrea d’embelliment i Transició Energètica i regidor de Medi Ambient, Neteja i Edificis, Jordi Grivé, ha explicat les actuacions portades a terme: 
personal de l’empresa concessionària de neteja s’ha encarregat de les actuacions portades a terme a la calçada i a les voreres, mentre que una brigada i un camió de la del servei municipal d’aigües han netejat els dos col·lectors de sanejament, les escomeses i els pous de registre que discorren per aquesta avinguda. A més, s’han netejatels embornals, així com els registres del col·lector principal de l’avinguda de Bartomeu de Roselló.

Per completar aquesta jornada integral de neteja del Pla de Xoc impulsat per l’Ajuntament d’Eivissa, el servei de Jardineria municipal podarà durant tres dies una quinzena d’arbres. «Les branques de molts d’aquests arbres estan invadint habitatges d’algunsvesins d’aquesta zona, ocasionant molèsties, i també estan tapant les faroles, pel que s’han de retirar per conèixer si la lluminària està funcionant de manera òptima», ha conclòs el regidor de Jardins, Manuel Jiménez.

Abans d’aquesta actuació integral, la Policia Local d’Eivissa es va encarregar de senyalitzar la zona per avisar a la ciutadania de la prohibició d’estacionar a partir de les 7 hores en l'Avinguda Bartomeu de Roselló, en el tram comprès des de l'Avinguda de Santa Eulària fins al carrer José María Cuadrado.

Wpp