abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

PremisExtraordinarisL’Ajuntament d’Eivissa recorda que les persones interessades en sol·licitar els premis als millors expedients acadèmics de Batxillerat i cicles formatius de Grau mitjà del curs 2022/2023 poden fer-ho fins aquest divendres 14 de juliol. Tota la informació està disponible a la pàgina web https://www.eivissa.es/portal/index.php/ca/subvencions-municipals

El Departament de Joventut informa que aquesta convocatòria reconeix l’esforç de l’alumnat amb 500 euros. En concret, s’atorgaran un màxim de trenta premis: quinze premis per l’alumnat de Batxillerat i quinze premis als de cicle formatiu de Grau mitjà. “Amb aquesta convocatòria de subvencions, l’Ajuntament d’Eivissa valora l’esforç dels alumnes i alumnes que han obtingut les millors notes del municipi i és una manera de destacar l’excel·lència en els estudis”, ha manifestat la regidora de Joventut, Catiana Fuster.

Els requisits per sol·licitar els premis i forma d'acreditar-los són:

-Haver cursat en el curs 2022/2023 els estudis de 2n de batxillerat o 2n de cicle formatiu de grau mitjà en qualsevol centre docent públic, concertat o privat. S’acreditarà amb la presentació del certificat acadèmic oficial.

-Estar empadronat o empadronada al municipi d’Eivissa a data 31 de desembre de 2022.

L’Ajuntament comprovarà aquest requisit amb el padró municipal.

-No haver complit els 31 anys a comptar de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB. S’acreditarà amb la presentació del document d’identitat.

Wpp