abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

dinerdroguesLa Policia Local d’Eivissa va arrestar ahir de tarda, dijous 13 de juliol,a dos jóvens per presumpte tràfic de drogues després d’intentar fugir durant una persecució policial. Un d’ells, a més, també està denunciat per conducció temeraria i per no tenir el permís de conduir. 

Agents de la Policia Local d’Eivissa estaven realitzant ahir de tarda un servei preventiu de trànsit per l’avinguda Sant Josep quan observaren al conductor d’un vehicle que pretenia canviar de carril sense respectar la prioritat del mateix, desistint de la maniobra en un primer moment. De seguida torna a intentar-ho en reiterades ocasions i els policies locals motoritzats quan estan al seu costat li dona l'alt per la finestra del cotxe del conductor, preguntant-li si es troba en condicions de conduir. A continuació, la Policia demana que aturi el vehicle detingui en el marge esquerre de la via per comprovar la seua documentació.   

Al principi sembla que accedeix, però, posteriorment, emprèn la fugida a gran velocitat arribant a la rotonda de ses Figueretes de manera temerària amb el risc de bolcada tornant per l’avinguda de Sant Josep i sortejant vehicles en zig zag a gran velocitat durant tota l'avinguda sense respectar els semàfors en vermell  del carrer Portinatx. En direcció a la ronda E-20 l’infractor té un accident amb el vehicle a la illeta, quedant-se el turisme sense la roda davantera esquerra, motiu  pel qual no poden continuar circulant. Tot i això, el conductor i el copilot no s’aturen i continuen la fugida a peu, però finalment són interceptats per la Policia Local d’Eivissa a l’avinguda de Sant Josep. 

Durant la detenció, els presumptes delinqüents fan entrega de quatre embolcalls amb haixix que en total sumen uns 3 quilos i 300 grams, i de diners en efectiu. Per acabar, la Policia Local d’Eivissa va posar als dos detinguts, de nacionalitat espanyola, a disposició de la Policia Nacional d’Eivissa, cos de seguretat que s’encarregarà de la investigación d’aquest cas.

Wpp