abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenLa presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, ha visitat aquest dilluns de tarda l’Ajuntament d’Eivissa i s’ha reunit amb el batle, Rafael Triguero, per valorar algunes de les actuacions que portarà a terme el Govern al municipi d’Eivissa. A aquesta primera reunió oficial entre la presidenta del Govern balear i l’alcalde del Consistori d’Eivissa s’han establert com prioritàries les actuacions en infraestructures educatives, depuradores i en matèria d’habitatge i han tractat també els projectes que es podrien finançar amb la Llei de Capitalitat.  

“Des de l’Ajuntament d’Eivissa volem agrair a la nova presidenta el seu tarannà conciliador i el seu compromís amb el nostre municipi, el segon més important de les Illes Balears”, ha explicat Triguero, qui ha afegit que durant aquesta primera trobada oficial també han tractat la importància de retirar l’antic emissari de Talamanca i de millorar la situació sanitària de l’illa, sobretot la dels pacients oncològics. 

L’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa ha rebut a les 19 hores, aproximadament, a la presidenta del Govern de les Illes Balears a l’entrada principal de l’edifici de Can Botino. A continuació, Margalida Prohens ha signat el Llibre d’Or de la Ciutat i s’ha reunit amb l’Equip de Govern municipal a la sala de reunions.  

Per acabar, les autoritats assistents s’han fet una fotografia de grup al baluard de Santa Llúcia.

Wpp