abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

vivancos1La pista d’atletisme de l’Ajuntament d’Eivissa canviarà la seua denominació per Pista d’atletisme Sánchez i Vivancos. Amb aquesta iniciativa impulsada per l’Equip de Govern es ret homenatge als exesportistes del municipi Mar Sánchez i Felipe Vivancos.

“Mar Sánchez Gutiérrez i Felipe Vivancos són dos dels referents esportius més destacats de l’esport del municipi d’Eivissa i per això hem considerat que teníem un deute amb ells, pel que volíen reconèixer la seua trajectòria esportiva denominant aquesta instal·lació municipal, on van crèixer com professionals, Pista d’atletisme Sánchez i Vivancos”, ha valorat l’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafael Triguero.

Per la seua part, la regidora d’Esports, Ana Ferrer, ha valorat que aquest homenatge a Sánchez i Vivancos és “més que merescut” perquè són dos dels esportistes més importants de la Ciutat d’Eivissa i són un referent pels més jóvens. De fet, Sánchez i Vivancos, junt al surfista Asier Fernandez, l’arquer Dani Morillo i el també l’atleta Marc Tur són els únics eivissencs que han participat en uns Jocs Olímpics.

Sobre Sánchez, destacar també que va ser la primera atleta d’Eivissa en competir en unes olimpíades i fins ara és l’única dona en aconseguir-ho.

“Un orgull” per Sánchez i Vivancos

Vivancos ha manifestat el seu agraïment a l’Ajuntament d’Eivissa perquè la pista d’atletisme va ser el lloc on va crèixer i considera “un orgull” que aquesta instal·lació porti el seu nom.

En la mateixa línia s’ha expressat Sánchez, qui ha confesat que li ha fet molta il·lusió aquest gest. “La pista d’atletisme és un troç del meu cor perquè ha format part de molts anys de la meua vida i és un orgull que a partir d’ara es denomini així”, ha conclòs l’exesportista.

vivancos2

 

 

 

 

 

 

Wpp