abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

partitibiza1L’Ajuntament d’Eivissa dedicarà la porta d’accés 4 de l’estadi municipal Can Misses a l’exfutbolista Antoni Arabí Serra i ha organitzat un acte i un partit d’homenatge el dia 8, a partir de les 20 hores, entre els segons equips de la UD Ibiza i el CD Ibiza. L’entrada és gratuïta.  

L’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafael Triguero, ha explicat que Arabí Serra és una llegenda del futbol eivissenc, jugant durant vuit temporades a Primera Divisió amb el RCD espanyol. “La nostra Ciutat estava en deute amb en Toni Arabí Serra i per això, des del Patronat d’Esports, hem decidit posar el seu nom a una de les portes d’accés del nostre estadi municipal Can Misses”, ha explicat l’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa.  

Per la seua part, la regidora d’Esports, Ana Ferrer, ha considerat que amb aquesta iniciativa es reconeix la trajectòria esportiva d’aquest destacat exfutbolista eivissenc, dedicant-li per sempre un espai a l’estadi municipal de la Ciutat.  

Sobre l’acte d’homenatge, a les 20 hores s’inaugurarà la porta d’accés 4 amb el nom d’Antoni Arabí Serra, qui després farà el servei d’honor des del centre del  camp abans del partit amistós que disputaran els segons equips de la UD Ibiza i CD Ibiza, previst a les 20:30 hores. Tant el batle de l’Ajuntament d’Eivissa com la regidora d’Esports han valorat la predisposició i col·laboració dels dos clubs de futbol del municipi per participar en aquest sentit homenatge a un dels futbolistes més importants de l’història d’Eivissa.  

Antoni Arabí Serra, una “llegenda” del futbol 

Arabí Serra va començar la seua trajectòria als clubs SD Portmany i SD Eivissa, i després d'assolir l'ascens a Segona Divisió B amb l'equip eivissenc va militar vuit temporades a primera divisió, des del 1978 a 1986, defensant l'escut del RCD Espanyol. Va ser peça essencial de l'equip, amb el qual va disputar un total de 173 partits de lliga marcant 7 gols.  

La seua valentia i el seu afable caràcter el van convertir en un dels integrants més estimats i admirats, no només de les aficions dels clubs eivissencs, sinó també de l'afició espanyolista, on va deixar una empremta enorme. 

El gran futbolista eivissenc va concloure la seua brillant etapa com a jugador als dos clubs illencs que el van veure créixer, i com a director esportiu i entrenador al SD Portmany, el CF Sant Rafael i el SCR Penya Esportiva.

Per acabar, recordar que l’Ajuntament d’Eivissa també ha canviat recentment la denominació de la pista d’atletisme municipal per Pista d’atletisme Sánchez i Vivancos perquè Mar Sánchez Gutiérrez i Felipe Vivancos són dos dels referents esportius més destacats de l’esport del municipi d’Eivissa.

partitibiza2 

 

 

 

 

 

Wpp