abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

PoliciasustanciaDurant una patrulla rutinària de vigilància del trànsit rodat, els agents de la Policia Local van detectar a una motocicleta que realitzava una maniobra evasiva en notar la presència policial.

Els oficials, davant aquesta situació, van procedir a donar l'ordre d'alt al conductor de la motocicleta. No obstant això, l'individu a bord va emprendre una fugida arriscada entre els vehicles circulants, llançant al sòl una motxilla que portava amb si. Aquesta acció imprudent va representar un perill no sols per a la seva pròpia seguretat, sinó també per a la dels altres usuaris de la via, en un carrer amb un trànsit fluid.

Els agents de la Policia Local van aconseguir recuperar la motxilla abandonada per l'individu, la qual contenia diversos paquets que, segons les primeres aparences, semblaven contenir aproximadament 1,6 kg de substància il·legal, presumiblement marihuana. A més del material confiscat, també van trobar documents personals que van permetre identificar a l'individu que havia emprès la fugida.

Tot aquest material s'ha trasllat a dependències del cos Nacional de Policia per a les oportunes recerques.

 

Wpp