abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenLa Policia Local d'Eivissa ha arrestat aquest matí un home de nacionalitat francesa, que està de vacances a l'illa, denunciat per conducció temerària, sota els efectes de substàncies estupefaents, i per no tenir permís de conducció després d'una persecució policial a l'avinguda Pere Matutes Noguera.

La detenció ha tingut lloc aquest matí, cap a les 7 hores, quan agents de la Policia Local d'Eivissa es trobaven per l'avinguda Pere Matutes Noguera i han observat que un vehicle circulava a gran velocitat i de forma imprudent, posant en risc la seguretat i integritat d'altres conductors que anaven per la mateixa via en envair el carril contrari. Tot seguit, la patrulla policial ha activat el sistema acústic i lluminós per dirigir-se cap al conductor temerari, que ha emprès la fugida a més de 150km/h malgrat tenir constància que la policia li demanava l'alt.

Després de la persecució policial des de l'avinguda Pere Matutes Noguera els agents van aconseguir detenir el conductor imprudent a l'avinguda de la Pau i practicar-li els tests pertinents d'alcohol i substàncies estupefaents, donant positiu a les proves de drogues legalment establertes. A més, la Policia Local d'Eivissa ha comprovat que l'arrestat no tenia permís de conducció.

Finalment, la Policia Local d'Eivissa ha detingut el conductor, un home de 24 anys de nacionalitat francesa, denunciat per conducció temerària i per anar al volant sota els efectes de substàncies estupefaents i ho han posat a disposició judicial del Jutjat de guàrdia.

Wpp