abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenLa reunió ha estat una primera presa de contacte i han coincidit en la prioritat de les polítiques públiques d’habitatge, en un marc de col·laboració entre administracions.

La consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Marta Vidal, s'ha reunit avui amb el batle d'Eivissa, Rafael Triguero, i ha iniciat amb aquesta trobada dues jornades de reunions amb les administracions de l'illa.

Triguero i Vidal han mantingut una primera presa de contacte per abordar diversos temes d'interès comú i amb l'objecte d'establir a aquesta nova etapa una col·laboració i una coordinació fluida entre ambdues administracions. A la reunió entre el batle i la consellera, també ha participat el regidor d'Urbanisme i Habitatge de l'ajuntament, Juan Flores.

Entre d'altres, han tractat qüestions prioritàries per al Govern i l'Ajuntament d'Eivissa, com són les polítiques públiques d'habitatge, i han coincidit en la importància de fer feina de manera conjunta "per afrontar els reptes comuns" en aquest àmbit, "tenint en compte les necessitats i la realitat de cada illa", com ha destacat la consellera Marta Vidal.

"Eivissa necessita unes polítiques d'habitatge realistes, que donin solucions a la ciutadania i que ofereixin certesa jurídica, tant als propietaris com als llogaters i amb la implicació i sensibilitat de la nova consellera d'Habitatge i del Govern de les Illes Balears comencem una nova etapa per afrontar aquesta problemàtica de manera sensata i eficaç", ha manifestat el batle d'Eivissa, Rafael Triguero.

La consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern, Marta Vidal, té prevista demà una segona jornada de reunions institucionals a Eivissa, on mantindrà una trobada amb el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, i després es reunirà amb els batles de la resta de municipis eivissencstambé a la seu de la institució insular.

Wpp