abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenLa Policia Local d'Eivissa ha detingut aquesta matinada a una dona de nacionalitat italiana i de 27 anys per un suposat delicte de tràfic de drogues i a un home de nacionalitat francesa de 35 anys investigat per un presumpte robatori i reclamat per la Justícia.

Agents de la Policia Local d'Eivissa han informat que a les 05.55 hores són requerits per un accident entre dos vehicles i que quan els policies es personen en el lloc del sinistre per realitzar les diligències oportunes observen com una dona de nacionalitat Italiana, de 27 anys d'edat, treu una bosseta d'una de les seves peces interiors, i la tira al sòl.

La Policia Local d'Eivissa comprova que dins d'aquest embolcall hi ha una elevada quantitat de substàncies estupefaents i, com a conseqüència, la dona es detinguda per aquesta presumpte d'infracció penal.

Poc més d'una hora més tard, la Policia Local d'Eivissa es requerida per vigilants de seguretat d'una discoteca perquè tenen retingut a un jove que mostra una actitud sospitosa. Quan es identificat pels agents comproven que consta sobre ell una cerca, detenció i personació en un Jutjat penal de Màlaga.

A més, els policies locals d'Eivissa veuen que aquest home, de nacionalitat francesa i de 35 anys, porta un rellotge marca Rolex de gran valor, sense poder acreditar la seua propietat, així com un telèfon mòbil, també de gran valor.

Per aquests motius és detingut per la Policia Local d'Eivissa i posat a disposició de la Policia Nacional d'Eivissa per continuar amb les investigacions pertinents.

Wpp