abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

VisitaApneefL’Ajuntament d’Eivissa ha renovat el conveni amb l’Associació de Persones amb Necessitats Especials d’Eivissa i Formentera, APNEEF, i aportarà 10.000 euros a aquesta associació. 

L’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafael Triguero, i la regidora de Benestar Social, Lola Penín, van visitar el passat dijous la seu d’Apneef, on van ser rebuts per la presidenta d’Apneef, Asunción Fresneda, i per Carmen Boned, membre de l’entitat. L’alcalde i Penín van conèixer de primera mà la imprescindible feina que porta a terme Apneef, així com els serveis que ofereix, tant a les persones usuàries del municipi d’Eivissa com de l’illa.

El servei que dona APNEEF està obert als nins, nines i joves amb qualsevol mena de discapacitat física, psíquica, sensorial i/o cognitiva de l’illa d’Eivissa. Els serveis i programes que es presten poden ser de l'àrea social, de l’àrea terapèutica o d’oci i temps lliure. Entre els seus objectius a assolir destaquen realçar la dignitat de les persones amb diversitat funcional, millorar la igualtat d’oportunitats, a través d’un treball directe per potenciar la seva autonomia personal. 

El conveni signat per l’Ajuntament d’Eivissa i APNEEF es manifesta la importància d’implantar programes de caràcter social, terapèutic i d’oci dirigits als menors amb algun tipus de discapacitat. “Apneef té tot el nostre suport per continuar millorant la qualitat de vida, tant dels menors que són usuaris dels serveis, com de les seues famílies”, ha conclòs la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa.  

apneef2

 

 

 

 

 

 

Wpp