abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

integral1L'Ajuntament d'Eivissa continua el seu Pla de Xoc amb la segona actuació integral de neteja al carrer Bisbe González Abarca, on han treballat de forma coordinada els serveis de neteja, jardineria i l'empresa concessionària d'aigua. L’objectiu principal d’aquestes iniciatives són actuar d’una forma més exhaustiva per millorar la neteja dels carrers del municipi i provar maquinària nova per valorar la seva incorporació al servei municipal.

“El passat 10 en l'avinguda Bartomeu de Roselló vam portar a terme la primera actuació integral de neteja i després de la segona realitzada avui al carrer Bisbe González Abarca continuarem a cinc punts més de la ciutat. Per millorar la nostra Ciutat d'Eivissa són necessàries aquestes actuacions transversals, coordinades a través de diferents regidories i dels seus respectius serveis”, ha valorat el quart tinent d’Alcalde, responsable de l’Àrea d’embelliment i Transició Energètica i regidor de Medi Ambient, Neteja i Edificis, Jordi Grivé.

Abans d’aquesta actuació integral, la Policia Local d’Eivissa es va encarregar de senyalitzar la zona per avisar a la ciutadania de la prohibició d’estacionar en aquest carrer.

Per acabar, l’Ajuntament d’Eivissa ha recordat que des de l’1 de juliol està en marxa la campanya de conscienciació ciutadana ‘Feim neta la nostra ciutat. És Patrimoni de la Humanitat’ per animar a tots els vesins i vesines del municipi a sumar-se a aquesta iniciativa per aconseguir una Eivissa més neta.

integral3

 

 

 

 

 

 

Wpp