abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

L’Ajuntament d’Eivissa està provant una nova màquina per netejar amb major profunditat les voreres del municipi.

El quart tinent de batle i regidor de Neteja, Jordi Grivé, ha explicat que aquest matí els efectius estan actuant amb aquesta nova maquinària al passeig Joan Carles I i que la principal característica és que funciona amb molta més pressió, fins a 500 bars.

“Avui seguim amb el Pla de xoc de neteja al passeig marítim perquè hem volgut estrenar aquí, una zona amb una elevada pressió turística, una nova màquina de vapor que neteja, aproximadament, un metre quadrat en 35 segons, per comprovar la seua efectivitat en aquest tipus de rajola, diferent de la de les voreres del nucli urbà.

Per ara els resultats són positius, ja que ha aconseguit retirar la majoria de les taques i xiclets i és notable la diferència entre les zones on s’ha utilitzat”, ha manifestat aquest matí Grivé durant l’atenció als mitjans de comunicació que han assistit a la prova d’aquest aparell de neteja al passeig Joan Carles I.

A més, el quart tinent d’alcalde i regidor de Neteja ha comentat un altre avantatge de la màquina estrenada a Eivissa: és portàtil, pel que es pot remolcar i permetrà accedir a carrers més petits.

Grivé ha puntualitzat que durant les últimes setmanes s'han fet servir màquines diferents en altres actuacions, com la portada a terme a l’avinguda de Bartomeu Roselló, i que encara s'està analitzant el rendiment de cadascuna de les màquines que s’estan incorporant al servei.

L’Ajuntament d’Eivissa continua amb el seu Pla de xoc amb l’objectiu de millorar la neteja de la ciutat i la següent actuació integral està prevista el 5 de setembre al carrer País Basc.

Ahir, dimarts 29 d’agost, es van realitzar actuacions al carrer Bisbe González Abarca, on van treballar de forma coordinada els serveis de neteja, jardineria i l'empresa concessionària d'aigua. L’objectiu principal d’aquestes iniciatives és actuar d’una forma més exhaustiva per millorar la neteja dels carrers del municipi i provar maquinària per valorar la seva incorporació al servei municipal. “Aquestes actuacions transversals, coordinades a través de diferents regidories i dels seus respectius serveis, són essencials per aconseguir una Eivissa més neta, però també necessitem la col·laboració de la ciutadania per millorar la neteja de la Ciutat”, ha conclòs Grivé.

Wpp