abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

dana1

L'Ajuntament d'Eivissa mobilitza tots els serveis municipals per a solucionar les incidències causades per la DANA. L'alcalde, Rafael Triguero, ha celebrat aquest matí una reunió de coordinació amb els quatre tinents d'alcalde, Policia Local, representants de les concessionàries de neteja i aigua i Protecció Civil per a avaluar els danys causats per la DANA carrer per carrer i començar immediatament amb les actuacions per a solucionar les incidències registrades.

Quant a les trucades ateses ahir diumenge, entre les 14 i les 22 hores, per la Policia Local d'Eivissa, van anar 35 crides per incidències relacionades, amb el temporal: els agents van intervenir en arbres caiguts (en Bisbe Llocer aquesta incidència va provocar el tall del carrer) i branques d'arbres, despreniments de teules de teulades, contenidors d'escombraries desplaçats a la calçada dificultant el trànsit, així com auxili als socorristes per a rescatar a joves, en concret, en 4 ocasions, de la platja de Talamanca, ses Figueretes i Platja d'en Bossa malgrat estar hissada la bandera vermella.

dana2

 

 

 

 

 

Durant la jornada d'ahir l'alcalde i els regidors del Consistori també van contactar amb associacions de veïns i comerciants de diferents barris per a conèixer si havien sofert alguna incidència notable per a poder actuar ràpidament.

Quant a les actuacions dutes a terme avui, l'alcalde d'Eivissa, Rafael Triguero, ha convocat a primera hora d'avui una reunió de coordinació amb els quatre tinents d'alcalde, Policia Local, Protecció Civil, així com representants de les empreses concessionàries de Neteja i Aigua. Els efectius de Jardineria també estan mobilitzats pels estralls provocats pel temporal.

"Acabem de realitzar una reunió de coordinació per a avaluar els efectes provocats per la DANA. Hem iniciat un protocol d'actuació immediata, especialment a la platja de Talamanca, on possibilitarem la circulació en el vial, ja que actualment està intransitable, i també millores en la passarel·la i neteja de la platja a causa dels plàstics i abocaments que han arribat fins aquesta", ha explicat Triguero, qui ha afegit que, posteriorment, s'actuarà en la resta de platges del municipi.

"Finalment, m'agradaria destacar i agrair la disposició de tots els efectius, tant municipals com insulars, que ahir van participar en les incidències que detectem en el nostre municipi. Agrair a Policia Local i a Protecció Civil les seves ràpides intervencions per a minimitzar tots els impactes provocats per la DANA", ha conclòs l'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa.

 

dana3

 

 

 

 

 

Wpp