abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

La regidora d'educació de l'Ajuntament d'Eivissa Catiana Fuster ha visitat avui les escoles del municipi, juntament amb el conseller d'Educació Antoni Vera, el director territorial Juan Álvarez i el director de l'IBISEC Mateu Suñer, amb l'objectiu de conèixer de primera mà la situació dels centres, davant de l'inici de curs i les necessitats de la comunitat educativa.

Durant aquesta visita, hem pogut escoltar els equips directius de les nostres escoles, que han compartit les seves perspectives sobre l'educació i la situació dels centres al nostre municipi, així com les seves necessitats més immediates.

A més, aquest matí s'ha proposat la creació d'un Centre Integral de Formació Professional al nostre municipi. Aquest projecte és un exemple clar del nostre compromís continu de proporcionar oportunitats de formació i desenvolupament professional per als nostres ciutadans.

L'Ajuntament d'Eivissa està decidit a continuar treballant incansablement per millorar la nostra ciutat, i l'educació és un pilar fonamental en aquest camí.

Wpp