abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

Representants dels hotelers, PIMEEF, Cambra de Comerç, Comerciants i Oci d'Eivissa es van reunir amb l'alcalde, Rafael Triguero, i part del seu equip, per fer balanç de la temporada i coordinar-se de cara a futures actuacions.

L'Ajuntament d'Eivissa està elaborant actualment les guies que definiran l'estratègia turística del municipi en els propers quatre anys. És per això que a més de les reunions periòdiques que manté amb els representants de les diferents patronals turístiques, ha volgut reunir tots els agents implicats per fer una valoració conjunta de la temporada, i compartir algunes propostes de cara als propers mesos.

Els representants de les diferents entitats, van coincidir a assenyalar que la temporada 2023 havia estat molt bona. També van aprofitar per destacar el canvi que havien apreciat en algunes zones com Figueretes, on els treballs de neteja i prevenció policial duts a terme per l'Ajuntament, han donat una transformació positiva al passeig.

El sector va agrair la predisposició del nou equip de govern a escoltar les seves propostes, i va aprofitar la reunió per traslladar-ne algunes, que ja estan sent analitzades per l'equip de govern per implementar-les. A més, van insistir en la importància d'acabar amb l'intrusisme, i especialment, el lloguer turístic il·legal, matèria en què l'Ajuntament d'Eivissa ja està treballant juntament amb el Consell d'Eivissa per adoptar solucions al problema.

Sobre la promoció turística, l'Ajuntament va voler traslladar als representants del sector turístic el seu compromís de millorar i optimitzar la seva presència a les principals fires turístiques, i va ressaltar la intenció d'anar alineats amb el sector, per la qual cosa es va posar a la seva disposició, per donar un primer pas en aquest sentit a la propera fira World Travel Market, que se celebrarà a Londres el proper mes de novembre.

És per això que els assistents van poder traslladar a l'alcalde les seves inquietuds i objectius també en matèria de promoció turística per a aquest mercat, i l'Ajuntament incorporarà aquestes necessitats i aportacions a la seva estratègia de cara a aquesta fira de manera que tant el consistori com el sector remen en la mateixa direcció de manera coordinada.

Wpp