abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenLa Policia Local d’Eivissa ha denunciat a cinc taxistes per aplicar una tarifa incorrecta i cobrar un suplement que no es corresponia amb el servei ofert.

Durant un control policial realitzat durant la matinada del passat 11 de setembre agents de la Policia Local van comprovar que cinc dels 15 taxistes inspeccionats estaven aplicant una tarifa incorrecta, cobrant un suplement que no es corresponia amb el servei oferit. “La mala praxis d’uns quants professionals del taxi no poden perjudicar la imatge d’aquest servei públic i per això, des de la regidoria de Transport Públic, hem demanat a la Policia Local inspeccions especifiques per controlar les tarifes que els taxistes cobren els seus clients i evitar que paguin una quantitat superior a la del servei demandat”, ha manifestat el regidor de Transport Públic de l’Ajuntament d’Eivissa, Rubén Sousa.  

En concret, la Policia Local d’Eivissa va detectar que els taxistes denuncias aplicaven un suplement de recollida al port comercial tot i que els passatgers es trobaven al port esportiu. Es tracta, per tant, d’una falta molt greu recollida a l’article 36, de l’apartat f del Reglament de Taxis: “Cobrar quantitats diferents a les resultants de les tarifes vigents, quantitats per conceptes no tarifats, o quantitats inferiors a les autoritzades”. 

Per acabar, l’Ajuntament d’Eivissa informa que durant la mateixa actuació policial de control de tarifes també es va interposar una altra denúncia a un taxista per repartir fulls publicitaris.  

Wpp