abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenLa Policia Local d’Eivissa està investigant les causes d'un accident de trànsit registrat a les 0.15 hores del diumenge i en el qual va morir una peatona després de ser atropellada per un cotxe

El servei d'Emergències 112 va alertar a la Policia Local d’Eivissa d'un accident ocorregut sobre les 0.15 hores del diumenge en el pas de vianants situat en l'Avinguda de la Pau i la rotonda de Subministraments. Fins al lloc del succés es va desplaçar una UVI mòbil, una ambulància de Suport Vital Bàsic i la Unitat Policial Judicial de Trànsit Instructora de la Policia Local d’Eivissa.

Pel que sembla el turisme que conduïa una dona (nascuda l'any 1999) circulava per l'avinguda de la Pau en direcció a l'avinguda de Sant Joan, quan en arribar a l'altura del pas de vianants degudament senyalitzat amb senyals horitzontals i verticals lluminoses va atropellar a la peatona, la qual creuava correctament pel pas de vianants causant-li ferides de gravetat. Per això, va ser traslladada a la Policlínica La nostra Senyora del Rosari, des d'on sobre les 14 hores del diumenge es va informar de la defunció de la peatona.

La conductora del turisme implicat en l'atropellament va abandonar el lloc, donant-se a la fugida. La Policia Local d’Eivissa, després de realitzar diverses gestions juntament amb la Policia Nacional, va localitzar hores més tard a la conductora, ja que es va presentar en comissaria. A continuació, va ser detinguda i denunciada com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi per imprudència greu i un delicte d'abandó del lloc de l'accident. A més, es va sotmetre a la denunciada a les pertinents proves d'alcohol i drogues, llançant un resultat negatiu en ambdues.

 

Wpp