abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

reunioconselltrigEl president del Consell Insular, Vicent Marí, ha visitat aquest matí l’Ajuntament d’Eivissa on s’ha reunit amb l’alcalde Rafael Triguero amb qui ha analitzat els principals reptes d’ambdues institucions per a la present legislatura.

Durant la trobada, a la que també ha assistit la consellera de Cooperació Municipal, Maria Fajarnés, Marí ha confirmat el compromís de la màxima institució insular per recolzar i impulsar projectes clau per al desenvolupament i modernització de la ciutat i ha destacat la voluntat de col•laborar en totes aquelles inversions que l’Ajuntament consideri estratègiques.

Per part de l'Ajuntament d'Eivissa, el seu batle, Rafael Triguero, ha destacat la bona sintonia i el compromís del Consell Insular per impulsar els projectes estratègics per a la Ciutat, com el de l'EI-10.

Vicent Marí ha explicat que el projecte es podrà licitar una vegada que es rebi l’informe de Recursos Hídrics i ha afegit la voluntat de treballar de manera conjunta per fer realitat aquesta obra el més aviat possible.

El president del Consell i l’alcalde han acordat també seguir impulsant les inversions del Consorci Patrimoni de la Humanitat, així com la participació de la institució insular en la commemoracio, l’any que ve, del 25è aniversari de la declaració de la Unesco.

Durant la trobada, s’han posat sobre la taula altres temes com ara la futura construcció del centre des Gorg, per a la que el Consell manté el seu compromís de finançament.     

Wpp