abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

prenemcafeL'Ajuntament d'Eivissa i la Unitat de Participació Ciutadana de la Policia Nacional han organitzat, de manera conjunta, 'Els majors prenem un cafè amb la Policia Nacional'. Aquesta iniciativa s'estrenarà el proper dimarts, a les 10.30 h, a l'Esplai de Can Ventosa, on policies nacionals atendran a les persones majors per respondre a les seues qüestions i dubtes.  

Amb motiu de la celebració aquest diumenge del Dia Internacional dels majors, la regidora d'Infància, Majors i Igualtat, Sara Barbado, ha anunciat la posada en marxa el proper dimarts de l'activitat 'Els majors prenem un cafè amb la Policia Nacional' en col•laboració amb la Comissaria d'Eivissa. 

"L'objectiu d'aquesta activitat, que tot i que s'estrena aquest dimarts les sessions estan programades els divendres 13 i 27 d'octubre, és oferir un espai més familiar perquè les persones majors puguin traslladar a la Policia Nacional les seues qüestions i que, a la vegada, els agents de la Unitat de Participació Ciutadana coneguin de primera mà les seues peticions per donar-los les pautes de seguretat i prevenció adequades", ha manifestat la regidora d'Infància, Majors i Igualtat. 

Per acabar, la Unitat de Participació Ciutadana de la Policia Nacional recorda que aquesta activitat forma part del 'Pla Major de Seguretat de Participació Ciutadana', que es desenvolupa durant tot l'any des de la comissaria d'Eivissa.  

Wpp