abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

Primer dia de restriccions al carrer Pere Francès del municipi d'Eivissa amb motiu de l'inici de les obres que es portaran a terme.

La tercera tinent d'alcalde, responsable de l'Àrea de Modernització i Transformació i regidora de Vies Públiques, Obres i Mobilitat, Blanca Hernández, i la regidora de Comerç, Turisme i Mercats i del barri de Es Pratet, Laura Planells, han visitat avui la zona durant aquest primer dia de treballs.

"Des de l'Ajuntament d'Eivissa ens vam comprometre a mantenir un contacte constant amb l'associació veïnal de Es Pratet per informar de l'evolució de les obres i ens hem posat a la seua disposició per aclarir totes les preguntes i dubtes que ens vulguin plantejar”, ha manifestat la Tercera Tinent d'alcalde, responsable de l'Àrea de Modernització i Transformació i regidora de Vies Públiques, Obres i Mobilitat.

Recordar que, a partir d'avui, el tram d’aquest carrer comprès entre l’avinguda de Bartomeu Roselló i el carrer de Felip II romandrà tancat a la circulació rodada fins a la finalització dels treballs.

A més, la circulació de vehicles pel carrer de Carles V (tram comprès entre els carrers de Gaspar Puig i Pere Francès) tendrà accés només per a càrrega i descàrrega i aparcaments privats. Segons la necessitat de les obres i el compliment de les mesures de seguretat corresponents, es realitzaran restriccions a la circulació de vehicles que s'aniran senyalitzant degudament i notificant.

Wpp