abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

edviaria1L’Ajuntament d’Eivissa està celebrant avui, dijous 5 d’octubre, el Dia Internacional de l’Educació Viària al Bulevard d’Abel Matutes. Quasi 400 nens i nenes de 10 centres d’Educació Primària han gaudit aquest matí de les diferents activitats programades, entre les quals destaquen el circuit d’Educació Viària (cedit per la Policia Local de Sant Antoni) i l’actuació del ‘Poli Marchoso’, que oferirà un altre espectacle a la tarda, a partir de les 18 hores.

“L’objectiu d’aquesta jornada és conscienciar als més petits de la importància de respectar els senyals de trànsit i de rebre formació en educació viària. Des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa hem organitzat aquestes activitats per celebrar a la Ciutat el Dia Internacional de l’Educació Viària gràcies a la col·laboració de la Policia Local d’Eivissa i del coordinador d’Educació Viària, Alberto Serrano, qui ha explicat als escolars, d’una forma molt divertida, totes les pautes preventives”, ha manifestat la segona tinent d'Alcalde, responsable de l’Àrea Social i regidora d'Educació, Joventut, Voluntariat i Protecció Civil, Catiana Fuster. 

A la tarda el públic en general podrà gaudir, a partir de les 17 hores, dels tallers de reparació de bicicletes, d'Educació Viària i del circuit amb bicicletes, patinets i motos. A més, Cachirulo oferirà un taller de globoflèxia de 17:30 a 19 hores. La jornada, que conclourà a les 20 hores, es completarà amb l’exposició de vehicles de Protecció Civil, dels Bombers del Consell Insular d’Eivissa i de la Guàrdia Civil. A més, la Policia Local ha preparat diverses activitats educatives molt divertides, dirigides a tots els nens i nenes. 

edviaria2

 

 

 

 

 

Wpp