abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

politrigeroL’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafael Triguero, ha nomenat com nova cap de la Policia Local d’Eivissa a Sonia María Bea Blanco. 

Com a conseqüència, al reunir els requisits establerts per l'acompliment del lloc de treball i coneix el funcionament de la Policia Local, des d’avui dilluns 16 d’octubre Bea Blanco, oficial de la Policia Local d’Eivissa, assumeix de forma temporal la direcció d’aquest cos policial.  

“La nova cap de Policia Local d’Eivissa aportarà un nou enfocament dins el cos policial, contribuirà a afrontar un relleu generacional i assolir l’objectiu de convertir-nos en una Policia Local més propera i compromesa en resoldre els problemes de la ciutadania. Amb aquest nomenament continuem el nostre full de ruta per enfortir i millorar la nostra Policia Local”, ha manifestat l’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa.  

Bea Blanco, per la seua part, ha manifestat que per ella és “un orgull, però també una enorme responsabilitat” convertir-se en la nova cap de la Policia Local d’Eivissa.  “Esper estar a l’altura d’aquest repte que m’han encomenat  i vull agrair al batle el suport i la confiança dipositada en la meua persona i als meus companys de la Policia Local d’Eivissa els hi vull manifestar el meu compromís de treballar per dignificar la nostra professió proporcionant els mitjans necessaris per desenvolupar les nostres funcions”, ha conclòs la nova cap de la Policia Local d’Eivissa.  

Wpp