abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

Avui, dimecres 25/10/23, a les 17.00 hores: Taller d'emocions per a famílies amb infants.
Vols acompanyar a la teva filla o fill en la gestió d'emocions? Entendre les famoses "Rabietes".
 
En aquest taller tractarem: què són les emocions dels infants, per què sorgeixen i com validar-les, així com poder educar i ajudar a gestionar-les. Se voran diferents eines i recursos per poder emprar a casa de forma senzilla i lúdica.
 Ponent: Indi Retuerto. Pedagoga
 
Existeix la possibilitat d'emprar el servei de ludoteca, al mateix Casal d'Igualtat, per a infants a partir dels 2 anys. Per reservar plaça de ludoteca perquè les famílies puguin assistir al taller,  se requereix enviar un correu electrònic a l'associació organitzadora, és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /  Indicant nom i edat de l'infant. 
 
Activitat organitzada per l'associació de Mares Monomarentals per elecció d'Eivissa i Formentera, amb el recolzament de l'Ajuntament d'Eivissa.
Activitat gratuïta gràcies als crèdits rebuts pel Govern de les Illes Balears, amb  la Conselleria d'Afers Socials i Famílies, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat a través del Pacte d'Estat contra la violència de gènere.
 
Cinema forum Octubre Trans 2023: Projecció i taula debat de: Ser o no ser / Derechos trans
 
També avui, dimecres 25/10/23, a les 20.30 hores: Cinema forum Octubre Trans 2023: Projecció i taula debat de: Ser o no ser / Derechos trans
Activitat organitzada per  l'associació Sa Clau de s'Armari, amb el recolzament de l'Ajuntament d'Eivissa.
Ponents de la taula debat: 
  • Alicia Martín. Psicóloga afirmativa
  • Carmen Alberto. Vocal famílies Trans de l'associació organitzadora.
  • Inés Machado. Formadora de l'associació Chrisallys i de l'associació organitzadora.
  • Tonyi Ferrer. Tècnica igualtat del Consell Insular d'Eivissa.
  • Letizia Tarantino. Activista de l'associació organitzadora
  • Nataly. Activista trans migrant, víctima de delicte d'odi al seu país d'orígen.
  • Toni Martí. Formador i president de l'associació organitzadora.
 
Entrada gratuïta fins completar aforament.
 
Club de lectura feminista
 
Demà, dijous 26/10/23, a les 19.30 horesSessió del club de lectura feminista,  amb el llibre: Feminismes Revolucionaris, de na Rafeed Ziadah i na Brenna Bhandar

Sinopsi: 

En un moment de creixent autoritarisme, crisi climàtica i formes cada cop més explotadores de capitalisme neoliberal, necessitem teories i pràctiques que ens ajudin a afrontar aquests conflictes des de l’arrel.

Brenna Bhandar i Rafeed Ziadah, amb un epíleg de Lisa Lowe, ens ofereixen un debat necessari i urgent sobre com els feminismes antiracistes i anticapitalistes són fonamentals per construir respostes polítiques efectives. En col·lectiu, aquestes entrevistes amb activistes i pensadores de referència, com Angela Y. Davis, Silvia Federici i moltes altres, tracen les maneres com els feminismes negres, indígenes, postcolonials i marxistes han creat nous marcs teòrics per entendre el món.

Les entrevistes inclouen Avtar Brah, Gail Lewis i Vron Ware sobre diàspora, migració i imperi; Himani Bannerji, Gary Kinsman, Leanne Betasamosake Simpson i Silvia Federici sobre el colonialisme, el capitalisme i la resistència; i Ruth Wilson Gilmore, Avery F. Gordon i Angela Y. Davis sobre el feminisme abolicionista de les presons.

Font de la sinopsi:https://sembrallibres.com/

 Llegeix el llibre proposat i vine a compartir les teues impressions al Club de lectura. És bilingüe i mixt

 Activitat gratuïta gràcies als crèdits rebuts pel Govern de les Illes Balears, amb  la Conselleria d'Afers Socials i Famílies, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat a través del Pacte d'Estat contra la violència de gènere.

Wpp