abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sonidoculto1Ja a la venda les entrades de l'obra "El sonido oculto", protagonitzada per Toni Acosta i que tindrà lloc aquest divendres 3 de novembre, a les 20h, a l'auditori de Can Ventosa. Entrades disponibles en https://culturaentradesonline.eivissa.4tic.com/par-public/rest/evento/id/4093742

SINOPSI: Julia Martín és una professora d'escriptura en la prestigiosa Universitat de Salamanca. Entre llibres de Dostoievski i el fred hivern castellà coneix a Hugo Barroso, un misteriós estudiant que la visita buscant inspiració per a la seva novel·la. Paradoxalment, serà Hugo qui inspiri a Julia perquè aquesta li demani un favor gairebé inconcebible. Julia i Hugo carreguen cadascun amb la seva pròpia història: el misteri resideix en com acaba.

NOTA DEL DIRECTOR: Des que Toni Acosta em va enviar el text del "Sonido oculto" a la fi de 2021 el projecte em va fascinar. D'una banda, Adam Rapp, el seu autor, aconseguia barrejar amb mestratge realitat i ficció, proposant un inquietant paral·lelisme entre la creació i la vida. Bella i Christopher (en la meva versió Julia i Hugo) són dos enigmàtics personatges que troben en la literatura l'única via de fuita a una existència a la qual no acaben de donar sentit. D'altra banda, tornar a treballar amb Toni era un immens regal. És una actriu enlluernadora en tots i cadascun dels registres que puguis imaginar. Tan sols havíem de trobar a l'antagonista perfecte en aquesta apassionant història. I aquí va fer la seva aparició un dels actors joves més talentosos del panorama actual, disposat a debutar sobre les taules i a acompanyar-nos en aquest boig viatge que és el teatre: Omar Ayuso. Gràcies a tots dos per fer-me gaudir cada dia amb el vostre art. Per descomptat, per a poder aixecar aquest espectacle necessitàvem a uns productors que volguessin assumir el titànic esforç que suposa avui dia produir teatre. No vam poder caure en millors mans. Txalo, Leona Madre i La Alegría, sota la meravellosa producció executiva de Talycual, han donat forma a un muntatge del qual no puc estar més orgullós. Gràcies a tots els professionals que han construït el que fa uns mesos no era més que un somni. Gràcies, Isabel Romero de Lleó per ser la meva mà dreta. I a Marisa Pino per ser l'esquerra. Ara només els queda a vostès, el nostre públic, abandonar-se al so ocult, aquest que ens parla des del lloc misteriós i indesxifrable en el qual habita la nostra solitud.

Una coproducció de TALYCUAL, TXALO, LA LEONA MADRE i L'ALEGRÍA
Autor: ADAM RAPP
Versió i Adreça: JUAN CARLOS RUBIO
Reparto: TONI ACOSTA i OMAR AYUSO

 

Captura de pantalla 2023 10 31 a las 15.45.33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wpp