abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenL’Ajuntament d'Eivissa ha organitzat una jornada d'activitats per celebrar una nova edició del Dia del Pedal aquest diumenge 5 de novembre. Les inscripcions es podran fer el mateix dia, de 9:30 a 11 hores, al bulevard d’Abel Matutes. 

“L'objectiu d'aquesta jornada és fomentar l'ús de la bicicleta i els hàbits saludables, així com introduir als més petits en el cicloturisme i animar-los a descobrir la ciutat des de les dues rodes”, ha manifestat la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Ana Ferrer. 

A les 11 hores serà la sortida del recorregut principal, un circuit urbà de 13 kilòmetres. El segon, de 6 km, serà a les 11:15 hores i podran participar infants de 8 a 11 anys i els seus acompanyants. Els més petits faran un circuit de 800 metres amb tricicle i bicis de quatre rodes, a les 11.30 hores.

Per completar aquesta jornada per fomentar la mobilitat sostenible la regidoria d’Esports ha organitzat un circuit d'educació vial i activitats infantils des de les 11.30 fins a les 12.45 hores. L'esdeveniment conclourà a partir d'aquesta hora amb un sorteig de bicicletes i altres premis entre totes les persones participants. 

Wpp