abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

lineabusEl Consell Insular d'Eivissa consolida el servei de la línia d'autobús L50B que va habilitar aquest estiu passat de manera pilot. Així, davant la bona acceptació dels usuaris que fan servir aquesta línia, que des de juliol a octubre han estat 4.786, s’ha pres la decisió de consolidar-la com a servei permanent. La L50B és variant de la L50, que connecta els aparcaments dissuasius de Multicines, Piscines de Can Misses, Cas Dominguets i es Gorg amb el centre de la ciutat d'Eivissa en les parades de Bartomeu Roselló i Isidor Macabich.

Aquesta línia, habilitada pel Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa a petició de l'Ajuntament d'Eivissa, continuarà operant amb nou horari: des de les 07.15 hores del matí i fins a les 22.15 hores de dilluns a dissabtes, queden exclosos diumenges i festius. L'objectiu d'aquesta línia d'autobús és buidar de cotxes la zona centre de la ciutat d'Eivissa i fomentar l'ús del transport públic, amb un servei d'àmplia cobertura amb una freqüència de pas en cada parada de 30 minuts.

El conseller de Transports, Mariano Juan, ha explicat que aquesta línia és una nova mostra “del ferm compromís que hem adquirit per donar importants avanços en la millora del transport públic a l’illa” amb noves línies com aquesta,l’ampliació de la L50, la licitació de la nova concessió del servei regular de transport que ja està en marxa, l’inici dels tràmits per contractar l’adequació de 120 parades o la recuperació de parades al centre de la ciutat, entre altres actuacions dutes a terme en els primers mesos d’aquesta legislatura.

Per la seua part, el regidor de Transport Públic de l'Ajuntament d'Eivissa, Rubén Sousa, ha agraït la predisposició del Consell Insular d'Eivissa per millorar el servei d'autobús a les necessitats de la capital de l'illa. "Gràcies a aquesta línia d'autobús L50B es millora la mobilitat de la ciutat d'Eivissa, oferint una millor connexió entre els aparcaments dissuasius i el centre. D'aquesta manera contribuïm a impulsar el transport públic com a alternativa al vehicle privat", ha manifestat Sousa.

Wpp