abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa organitza, amb la direcció tècnica del Club Atletisme Pitiús, la cursa pedestre denominada: «XLI PUJADA A LA CATEDRAL i “IV GRAN PREMI EDUARDO FIORAVANTI”. Es correrà sobre la distància de 2.330 m, per a totes les categories.

Itinerari: Sortida Carrer de Los Andenes, en el monument dels Corsaris direcció plaça de Sa Riba, gir i volta pel mateix carrer; Rodeig del martell i continua per C/ Lluís Tur i Palau, es gira a l’esquerra cap a Avgda. Bartomeu Ramon i Tur, C/ Compte de Rosselló, C/ Annibal, C/ d’Antoni Palau, pujada pel Portal de ses Taules, gir cap a la plaça dels Desamparats, C/ de sa Carrossa, C/ General Balanzat, C/ Pere Tur, C/ Joan Roman, C/ Major i arribada a sa plaça de sa Catedral.

Sortida : A les 16.30 hores.

Les inscripcions es realitzaran única i necessàriament a través de la pàgina web d’Elitechip (www.elitechip.net), l’últim dia per inscriure serà el dijous 29 de desembre. Sa cursa es gratuïta.

Tots els inscrits que no tenguin assegurança escolar o federativa per a la participació en aquest tipus de curses estaran coberts per una assegurança d'un dia.

Tots els participants duran el corresponent dorsal i xip, els quals són personals i intransferibles. El dorsal ha d’anar enganxat al pit, sense manipular ni doblar. L’ús inadequat del dorsal i/o del xip serà motiu de desqualificació.

Els dorsals i els xips es podran recollir ÚNICAMENT a Vara de Rey, en el horari següent:

  • Divendres 29 de desembre: de 18h a 20h
  • Dissabte 30 de desembre: de 10h a 12h

En cas d’existir algun problema o incidència de darrera hora es resoldrà a la sortida.

En honor i memòria a Eduardo Fioravanti, com a excel·lent promotor i divulgador dels principis de l’esport i humans. La seva vinculació amb el Club Atletisme Pitiús, en els començaments i sobre tot en l’organització de les primeres edicions d’aquesta cursa el fan persona d’Entitat per al Club Atletisme Pitiús, la cursa Pujada a la Catedral i per a la societat eivissenca en general.

Es lliurarán tres trofeus als tres primers classificats en cadascuna de les categories indicades en l'anterior punt i als tres primers classificats de la general. És obligatòria l'assistència de tots els classificats amb premi. Els premis seran acumulatius. El lliurament dels premis tindrà lloc a la plaça del Martell.

Més informació y reglament: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=7011588&zwlng=es

Wpp