abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

El municipi d'Eivissa continua animant les festes nadalenques amb un intens programa d'activitats dirigit a tots els públics. En concret de cara al final i inci d'any, l'Ajuntament ha preparat diverses activitats per a encarar amb alegria l'inici d'any.

El dia 31 s'inicia amb unes precampanades familiars en el Mercat Vell, des de les 11h del matí, seguit de música en directe en la plaça del parc des de les 14h a les 18h.

A les 16h i sortint des del Martell del port d'Eivissa donarà inici la Pujada a la Catedral, una carrera popular i gratuïta que compta ja amb més de 700 inscrits i que premiarà no sols als més veloços, sinó també a les millors disfresses de la carrera.

En la nit del 31 de desembre s'ha organitzat un gran cotilló, amb repartiment de raïm als primers 500 assistents i la retransmissió en directe de les campanades des de la carpa situada en el passeig de Vara de Rey. Després de les campanades, el duo “La Movida” amenitzarà amb una gran festa popular amb la seva ja coneguda selecció musical dels 80 i 90, acompanyada d'espectacles de ball i saxo en directe.

Per al dia 1 de gener, l'Ajuntament ha preparat una nova activitat en el municipi, organitzant un primer bany popular a la platja de Figueretes a les 12h, seguida d'una xocolata calenta per als 100 primers valents que s'endinsin en les aigües de la cala i que portin amb si capells de papà Noel o elements nadalencs.

Wpp