abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

Ban signat per l'alcalde d'Eivissa, Rafael Triguero, per informar de les restriccions amb motiu de la Cavalcada Reial del dia 05 de gener de 2024.

 

BAN

 

Amb motiu de la Cavalcada Reial del dia 05 de gener de 2024, es prohibeix :


L'estacionament de vehicles, al tram de carrer de País Valencià entre l'Avd. Isidor Macabich i el carrer de Josep Tur Riquer.

La circulació de vehicles a l'Itinerari:

- Andanes del Port, Av. Santa Eulalia, Av. de Bartomeu de Rosselló, Av. d'Isidor Macabich, carrer de País Valencià, Av. d'Espanya, Av. Ignasi Wallis, entre les 17:30 i les 20:30 hores.

- Els autobusos de línia que circulen per les avingudes Pere Matutes Noguera, Espanya i Santa Eulària del Riu veuran afectades les seves parades i l'itinerari per les vies esmentades, per la qual cosa hauran d'anar directament al CETIS, per la Ronda E-10, en l'horari compres entre les 17:30 i les 20:30 hores.

- Es recomana utilitzar els estacionaments dissuasius de les entrades a la ciutat.

-. Si per circumstàncies meteorològiques es suspengués la cavalcada el dia 5 de gener, aquesta es realitzaria el dia 6 de gener, al mateix horari , per la qual cosa el ban i prohibicions serien les mateixes pel dissabte dia 6 de gener.

 

L’Alcalde.


Signat: Rafael Triguero Costa

Wpp