abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

L’Ajuntament d’Eivissa ha contractat a 16 joves desocupats, d’entre 16 i 30 anys, a través del programa SOIB Reactiva 2023, ha estat promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament del Fons Social Europeu Plus (FSE+). La durada del contracte és des de l’1 de febrer fins al 31 de juliol de 2024. Aquesta convocatòria disposa d'un pressupost de 202.419,59 euros.

L’alcalde d’Eivissa, Rafael Triguero, i la primera tinent de batle i regidora del Servei d'Atenció al Ciutadà, Recursos Humans i Recursos Econòmics, Gema Marí, han donat avui, a l’edifici Cetis, la benvinguda als nous treballadors i treballadores del programa SOIB Reactiva, corresponents a la Línia 1, que s’han incorporat a la corporació municipal.

S’incorporen així als diferents departaments 11 auxiliars administratius/administratives, dos operaris de serveis múltiples, dos persones auxiliars de serveis, i un monitor de temps lliure. Tres d’aquests nous treballadors del programa SOIB Reactiva reforçaran el personal del Patronat d’Esports i unes altres dos, la del MACE. La resta, 11, s’integraran a diferents àrees de l’Ajuntament d’Eivissa.

Els programes SOIB REACTIVA consten de dos modalitats i durant el mes de febrer s’incorporaran unes altres 16 persones contractades a través de la Línia 2, dirigida a aturats de llarga durada majors de 30 anys i que compta amb un pressupost de 176.815,28 euros.

Wpp