abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

L’Ajuntament d’Eivissa ha tret a licitació per 82.644,63 euros els serveis d'assistència tècnica, econòmica-jurídica per a la elaboració de documents preparatoris per a la licitació de la concessió d'obra pública d'aparcament soterrat i locals comercials en Boulevard Abel Matutes i accès a la carretera E-10. “Aquesta és la primera passa d’un projecte determinant pel futur de la ciutat I amb el que ampliarem notablement el nombre de places d’aparcament”, ha manifestat l’alcalde, Rafael Triguero.

 

L’objectiu d’aquesta licitació de l’Ajuntament d’Eivissa és obtenir assistència especialitzada per elaborar tota la documentació contractual preparatòria necessària per la concessió d'obra pública per a construir i explotar el nou aparcament subterrani en Bulevard d’Abel Matutes, enfront de col·legi Sa Real, i amb accés a carretera EI -10. L'àmbit de les obres de remodelació de la plaça, l'aparcament subterrani i l’edifici d’aparcaments es desenvoluparan sobre dos solars contigus. Les principals necessitats a cobrir són l’avantprojecte d'obres, l’estudi de viabilitat econòmica del projecte, l’avaluació de les diferents alternatives relatives a l'eficiència energètica del projecte, l’elaboració de l’avantprojecte explotació de l'obra d'aparcament amb locals comercials, la redacció d’un reglament del servei de l'aparcament que determini el règim estatutari dels usuaris, la resolució de les al·legacions presentades enfront de tots els documents exposats.

 

El termini per presentar les ofertes ha començat avui i  estirà obert fins a les 19 hores del dimarts 20 de febrer de 2024.

 

Wpp