abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

L’Ajuntament ha organitzat un programa d’itineraris patrimonials per a persones majors.

L’Ajuntament ha organitzat un programa d’itineraris patrimonials per a persones majors, format per set excursions que es desenvoluparan una vegada al mes fins a octubre, amb motiu de la celebració dels 25 anys de la declaració d’Eivissa Patrimoni de la Humanitat.

La primera activitat, titulada Eivissa Patrimoni Mundial, començarà demà, a partir de les 10:30 hores. El punt de trobada és el parc Reina Sofia, però només poden participar les persones inscrites. 

“Des de la regidoria d’Infància, Igualtat i Majors, conjuntament amb Madina Yabisah, estrenem demà, dimecres 14 de febrer, la primera excursió d’aquest programa d’itineraris per a persones majors perquè puguin conèixer millor el nostre valuós patrimoni.

La de demà és la primera de les set excursions previstes durant aquest any”, ha manifestat Sara Barbado, regidora d’Infància, Igualtat i Majors de l’Ajuntament d’Eivissa.

Les persones interessades en aquesta iniciativa es poden inscriure cridant al telèfon 618 56 54 09. El programa complet és el següent:

20 de març:

Dalt Vila a l’antiguitat

 

10 d’abril:

La ciutat medieval

 

15 de maig:

Les muralles renaixentistes

 

9 d’octubre:

Els edificis emblemàtics de dalt vila

 

13 de novembre:

El port, sa Penya i la Marina

 

4 de desembre:

Dalt Vila, patrimoni mundial

Wpp

 

sinimagen

sinimagen